Delić, electronic, sat, centralni, zidni, wall, master, clock, double sided, DCF, antena control panel, sound, video, controller, antenna

O video nadzoru

Sustav video nadzora sastoji se od snimača vanjskih i unutarnjih kamera. Također, može se složiti i slanje obavijesti na vaš mobilni uređaj kada se aktiviraju unutarnje kamere video nadzora što je indikator nastanka neželjenog događaja (provala) kako bi vlasnik mogao alarmirati nadležne službe (npr. policiju).

Video nadzor

Nadzorni sustav sprema sve promjene u “osvijetljenom” prostoru (prostor, koji vidi kamera). Sustavi za nadzor, koje smo ugrađivali, pretežno imaju 4 ili 8 kamera. Pohranjeni VIDEO signal se može naknadno pregledati na vaš zahtjev.

Snimač video zapisa omogućava on line pristup snimljenom materijalu tako da vlasnik sustava može isti pregledavati sa udaljene lokacije na npr. svom mobilnom uređaju.

Sustav može preko mobilnog telefona upozoravati na kretanje u prostoru koje je stavljeno pod VIDEO nadzor.

Video signal se može pohraniti na poslužitelj i naknadno pregledati na vaš zahtjev.

Aplikacija

Sustav je posložen kao skup nezavisnih modula tako da se sustav može nadograđivati, a pojedine jedinice zamjenjivati. Osnovna verzija sustava sastoji se od unutarnjih i vanjskih širokokutnih kamera u boji te jedince za pohranu video signala.

Senzori pokreta

Uz sam sustav unutarnji i vanjskih kamera sam sustav može biti dograđen i sa senzorima pokreta koji mogu biti dodatni sigurnosti prekidač koji aktivira cjelokupni sustav.

Montaža

Kamere se obično monitaraju na povišenu poziciju kako bi bile van dometa ljudskih ruku radi sprječavanja oštećenja i sl.

Garancija

Na sve ugrađene komponente i izvršeni rad dajemo garanciju od 1 godine.

Što vam nudimo

Naši proizvodi svrstani su sljedeće kategorije u ovisnosti o njihovoj namjeni.

Naši projekti i proizvodi

Fokusirani samo na svijet električnih satova te ih ugrađujemo i održavamo u vašim objektima.

Način na koji radimo

Hodogram aktivnosti kojima ćemo Vam predlažiti najbolje rješenje sastoji se od sljedećih aktivnosti.

1

Informativni razgovor

Svrha ovog razgovora jest otkriti stvarne i potrebe klijenta u odnosu na rješenja koja možemo ponuditi.

2

Analiziranje & snimanje lokacije

Izviđanje i snimanje lokacije na koju ćemo implementirati naša rješenja je nužno kako bi stekli dojam o prostoru i kako bi bili ustanju utvrditi točan opseg opreme koja je nužna za ispravno funkcioniranje sistema.

3

Ugradnja i održavanje

Po ugradnji i testiranju sistema vršiomo periodnične posjete lokaciji kako bi preduhitrili moguće tehničke neispravnosti.

Najkvalitnija rješenja za vas

Za upravljanje i mjerenje vremena, video nadzor i prijenos zvuka.

Kontaktirajte nas

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas

Sve upite i narudžbe možete predati putem sljedeće web forme.