Delić, electronic, sat, centralni, zidni, wall, master, clock, double sided, DCF, antena control panel, sound, video, controller, antenna

O satu

Jednostrani ili dvostrani SMART digitalni sat (tip: DE-DSC101 i DE-DSC102) pokzuje vrijeme 6 sekundi (ciklus od 10 sekundi), datum 2 sekunde (ciklus je 10 sekundi) i temperaturu 2 sekunde (cikolus je 10 sekundi).

Digitalni sat

Jednostrani/dvostrani digitalni sat (visina digita je: 57mm, 77mm, 100mm,127mm ili 177mm) za zidnu ili stropnu montažu. Vanjska dimenzija sata određuje veličina digita.

Jednostrani DIGITALNI sat (tip: DE-DSC103): sati i minute su 127mm, sekunde i datum su 77mm) u dva reda za zidnu montažu. Pokazuje datum i vrijeme (8 sekundi) te datum i temperaturu (2 sekunde). Potrebno je u sklopu imati antenu koja mjeri temperaturu.

Dimenzije su: 720 mm × 480 mm. Pogodan za predvorja ili dvoranu za tjelesni.

Satovi mogu i samostalno raditi. Antena mu služi za sinkronizaciju s ostalim satovima u ustanovi i naravno drži točnost.

Aplikacija

Sustav je posložen kao skup nezavisnih modula tako da se sustav može nadograđivati. Prvo se implementira CENTRALNI sat koji samostalno radit U njega se upisuje tabela zvonjenja i za rad su potrebna samo školska zvona, koja škola obično ima od ranije. Dimenzije su 235×155×55 mm. Kućište je plastificirano i metalno. Montira se na zid. Centralni sat se automatski prebacuje s zimskog (u proljeće) na ljetno te sa ljetnog (u jesen) na zimsko vrijeme. Mogu imati i interface za pogon SMART analognih satova. Redovne tabele zvonjenja imaju 34 mjesta sa 3 ili 5 sekundi trajanja zvonjave. Skraćene tabele zvonjenja imaju 26 mjesta, također, sa 3 ili 5 sekundi trajanja.

DCF prijemnik

Analogni sat spaja se na DCF prijemnik koji ima ulogu sinkronizatora samog analognog sata sa atomskim satom u Frankfurtu.

Montaža

Digitalni sat montira se na zid i strop, ovisno o modelu, tj. je li sad jednostarni i dvostrani. Samo podešavanje i usklađenje sata vrši se preko centralnog sata.

Garancija

Na sve ugrađene komponente i izvršeni rad dajemo garanciju od 1 godine.

Što vam nudimo

Naši proizvodi svrstani su sljedeće kategorije u ovisnosti o njihovoj namjeni.

Naši projekti i proizvodi

Fokusirani samo na svijet električnih satova te ih ugrađujemo i održavamo u vašim objektima.

Način na koji radimo

Hodogram aktivnosti kojima ćemo Vam predlažiti najbolje rješenje sastoji se od sljedećih aktivnosti.

1

Informativni razgovor

Svrha ovog razgovora jest otkriti stvarne i potrebe klijenta u odnosu na rješenja koja možemo ponuditi.

2

Analiziranje & snimanje lokacije

Izviđanje i snimanje lokacije na koju ćemo implementirati naša rješenja je nužno kako bi stekli dojam o prostoru i kako bi bili ustanju utvrditi točan opseg opreme koja je nužna za ispravno funkcioniranje sistema.

3

Ugradnja i održavanje

Po ugradnji i testiranju sistema vršiomo periodnične posjete lokaciji kako bi preduhitrili moguće tehničke neispravnosti.

Najkvalitnija rješenja za vas

Za upravljanje i mjerenje vremena, video nadzor i prijenos zvuka.

Kontaktirajte nas

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas

Sve upite i narudžbe možete predati putem sljedeće web forme.