Delić, electronic, sat, centralni, zidni, wall, master, clock, double sided, DCF, antena control panel, sound, video, controller, antenna

O nama

DE-ELECTRONIC nalazi se u Zagrebu, posluje od 1993. godine, a u naš kvalitetan rad uvjerili su se već brojni institucionalni klijenti. Naš djekrug rada obuhvaća, između ostalog, ugradnju i održavanje SATNIH sustava za prikaz vremena i kontrolu električnih školskih zvona, sinkronih SMART analognih i digitalnih satova, audio i video portofona, video nadzora te antenskih sustava za zgrade.

Uživamo u našem poslu

Mi smo školovani elektrotehničari i naš svijet se sastoji od električnih sklopova, tranzistora, radio valova i čipova.

Naročito smo zainteresirani za ispravno prikazivanje vremena te stoga ugrađujemo uređaje za mjerenje vremena koji su sinkronizirani s atomskim satom u FRANKFURTU te se svi naši satovi sinkroniziraju preko njihovog dugovalnog odašiljača za cijelu Europu.

Razvili smo vlastita automatska rješenja za ispravno označavanje vremena u institucijama kojima je to od naročite važnosti (primjerice škole, proizvodni pogoni koji imaju proizvodnju u smjenama i sl.).

Naši satovi automatski se prebacuju sa zimskog na ljetno te s ljetnog na zimsko vrijeme. Mogu imati i interface za pogon SMART analognih satova. Redovne tabele zvonjenja imaju 34 mjesta s 3 ili 5 sekundi trajanja zvonjave. Skraćene tabele zvonjenja imaju 26 mjesta, također, s 3 ili 5 sekundi trajanja.

Profesionalno osoblje

Naši zaposlenici završili su Elektrotehnički fakultet u Zagrebu i cijeli svoj radni vijek proveli su u svijetu elektrotehnike.

Kvalitna rješenja

U vaše prostore ugrađujemo provjerena sistemska rješenja koja se svakodnevno usavršavaju.

Brzi odgovor

U slučaju nastanka nepredviđenih i iznenadnih tehničkih problema naši zaposlenici su vam uvijek na raspolaganju i pomoći će vam oko ugradnje ili u otklanjanju nastalih poteškoća za normalno funkcioniranje.

Garancija

Na sve ugrađene komponente i rad dajemo garanciju do 1 godine.

Što vam nudimo

Naši proizvodi svrstani su u sljedeće kategorije ovisno o njihovoj namjeni.

Naši projekti i proizvodi

Fokusirani samo na svijet električnih satova te ih ugrađujemo i održavamo u vašim objektima.

Način na koji radimo

Hodogram aktivnosti kojima ćemo Vam predlažiti najbolje rješenje sastoji se od sljedećih aktivnosti.

1

Informativni razgovor

Svrha ovog razgovora jest otkriti stvarne i potrebe klijenta u odnosu na rješenja koja možemo ponuditi.

2

Izviđanje & snimanje lokacije

Izviđanje i snimanje lokacije na koju ćemo implementirati naša rješenja je nužno kako bi stekli dojam o prostoru i kako bi bili ustanju utvrditi točan opseg opreme koja je nužna za ispravno funkcioniranje sistema.

3

Ugradnja i održavanje

Po ugradnji i testiranju sistema vršiomo periodnične posjete lokaciji kako bi preduhitrili moguće tehničke neispravnosti.

Najkvalitnija rješenja za vas

Za upravljanje i mjerenje vremena, video nadzor i prijenos zvuka.

Kontaktirajte nas

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas

Sve upite i narudžbe možete predati putem sljedeće web forme.