Delić, electronic, sat, centralni, zidni, wall, master, clock, double sided, DCF, antena control panel, sound, video, controller, antenna

O prijemniku

DCF–SMART prijemnik (tip: DE-DCF177WL) mora biti montiran na vertikalnom zidu čija okomica gleda na sjever s kabelom prema dole. U samoj anteni postoje dva LED indikatora.

DCF SMART prijemik

LED crveni pokazuje prisutnost napajanja. LED zeleni pokazuje rad antene i mora žmirkati u ritmu jedne sekunde kada je prijem o.k. U toku 24 satnog pogona DCF antena se na desetke puta uspije sinkronizirati s atomskim satom, koji je smješten u Franfurtu.

Osim ovih performansi ova SMART antena ukoliko izostane direkni prijem iz Frankfurta generira DCF signal i šalje ostalim korisnicima telegram o točnom vremenu i izmjerenoj vanjskoj temperaturi. Telegram se šalje po telefonskoj parici ili bežično. Napaja se s 12VAC iz adaptera ili iz CENTRALNOG sata. Napaja s telefonskim kabelom (2 x 2 0.6 mm).

Ovu antenu mogu koristiti svi digitalni satovi bilo da DCF signal primaju po telefonskoj parici ili bežično.

Aplikacija

Sustav je posložen kao skup nezavisnih modula tako da se sustav može nadograđivati. Prvo se implementira CENTRALNI sat koji samostalno radit U njega se upisuje tabela zvonjenja i za rad su potrebna samo školska zvona, koja škola obično ima od ranije. Dimenzije su 235×155×55 mm. Kućište je plastificirano i metalno. Montira se na zid. Centralni sat se automatski prebacuje s zimskog (u proljeće) na ljetno te sa ljetnog (u jesen) na zimsko vrijeme. Mogu imati i interface za pogon SMART analognih satova. Redovne tabele zvonjenja imaju 34 mjesta sa 3 ili 5 sekundi trajanja zvonjave. Skraćene tabele zvonjenja imaju 26 mjesta, također, sa 3 ili 5 sekundi trajanja.

DCF prijemnik

DCF prijemnik mogu koristiti svi digitalni satovi bilo da DCF signal primaju po telefonskoj parici ili bežično.

Montaža

DCF–SMART prijemnik (tip: DE-DCF177WL) mora biti montiran na vertikalnom zidu čija okomica gleda na sjever s kabelom prema dole.

Garancija

Na sve ugrađene komponente i izvršeni rad dajemo garanciju od 1 godine.

Što vam nudimo

Naši proizvodi svrstani su sljedeće kategorije u ovisnosti o njihovoj namjeni.

Naši projekti i proizvodi

Fokusirani samo na svijet električnih satova te ih ugrađujemo i održavamo u vašim objektima.

Način na koji radimo

Hodogram aktivnosti kojima ćemo Vam predlažiti najbolje rješenje sastoji se od sljedećih aktivnosti.

1

Informativni razgovor

Svrha ovog razgovora jest otkriti stvarne i potrebe klijenta u odnosu na rješenja koja možemo ponuditi.

2

Analiziranje & snimanje lokacije

Izviđanje i snimanje lokacije na koju ćemo implementirati naša rješenja je nužno kako bi stekli dojam o prostoru i kako bi bili ustanju utvrditi točan opseg opreme koja je nužna za ispravno funkcioniranje sistema.

3

Ugradnja i održavanje

Po ugradnji i testiranju sistema vršiomo periodnične posjete lokaciji kako bi preduhitrili moguće tehničke neispravnosti.

Najkvalitnija rješenja za vas

Za upravljanje i mjerenje vremena, video nadzor i prijenos zvuka.

Kontaktirajte nas

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas

Sve upite i narudžbe možete predati putem sljedeće web forme.