Delić, electronic, sat, centralni, zidni, wall, master, clock, double sided, DCF, antena control panel, sound, video, controller, antenna

O satu

Jednostrani (DSS101) ili dvostrani (DSS102) SMART analogni sat promjera 400 mm metalnog kućišta od rostfreia. Napaja se iz CENTRALNOG digitalnog sata preko dvožilnog kabela 2×1.5 kvadratnih mm, koji obilazi sve satove u sistemu. Montira se na zid. Iz dobivenog telegrama po napojnom kabelu sat se samostalno namješta, što puno olakšava posao monterima i servisnom osoblju, kod upuštanja sustava u pogon.

Analogni sat

SMART (jednostrani) analogni zidni sat. Promjer je cca 400 mm. Kućište je metalno (rostfrei). Napaja se iz centralnog digitalnog sata preko dvožilnog kabela 2×1.5 kvadratnih mm, koji obilazi satove. Montira se na zid. Analogni sat dobiva telegrama po napojnom kabelu.

Sat se samostalno namještana točno vrijeme i to puno olakšava posao monterima i serviserima, kod puštanja sustava u pogon.

Sustav je posložen modularno: ako niste u mogućnosti nabaviti sve proizvode sustav se može nadograđivati naknadno.

Aplikacija

Sustav je posložen kao skup nezavisnih modula tako da se sustav može nadograđivati. Prvo se implementira CENTRALNI sat koji samostalno radit U njega se upisuje tabela zvonjenja i za rad su potrebna samo školska zvona, koja škola obično ima od ranije. Dimenzije su 235×155×55 mm. Kućište je plastificirano i metalno. Montira se na zid. Centralni sat se automatski prebacuje s zimskog (u proljeće) na ljetno te sa ljetnog (u jesen) na zimsko vrijeme. Mogu imati i interface za pogon SMART analognih satova. Redovne tabele zvonjenja imaju 34 mjesta sa 3 ili 5 sekundi trajanja zvonjave. Skraćene tabele zvonjenja imaju 26 mjesta, također, sa 3 ili 5 sekundi trajanja.

DCF prijemnik

Analogni sat spaja se na DCF prijemnik koji ima ulogu sinkronizatora samog analognog sata sa atomskim satom u Frankfurtu.

Montaža

Analogni sat montira se na zid i strop, ovisno o modelu, tj. je li sad jednostarni i dvostrani. Samo podešavanje i usklađenje sata vrši se preko centralnog sata.

Garancija

Na sve ugrađene komponente i izvršeni rad dajemo garanciju od 1 godine.

Što vam nudimo

Naši proizvodi svrstani su sljedeće kategorije u ovisnosti o njihovoj namjeni.

Naši projekti i proizvodi

Fokusirani samo na svijet električnih satova te ih ugrađujemo i održavamo u vašim objektima.

Način na koji radimo

Hodogram aktivnosti kojima ćemo Vam predlažiti najbolje rješenje sastoji se od sljedećih aktivnosti.

1

Informativni razgovor

Svrha ovog razgovora jest otkriti stvarne i potrebe klijenta u odnosu na rješenja koja možemo ponuditi.

2

Analiziranje & snimanje lokacije

Izviđanje i snimanje lokacije na koju ćemo implementirati naša rješenja je nužno kako bi stekli dojam o prostoru i kako bi bili ustanju utvrditi točan opseg opreme koja je nužna za ispravno funkcioniranje sistema.

3

Ugradnja i održavanje

Po ugradnji i testiranju sistema vršiomo periodnične posjete lokaciji kako bi preduhitrili moguće tehničke neispravnosti.

Najkvalitnija rješenja za vas

Za upravljanje i mjerenje vremena, video nadzor i prijenos zvuka.

Kontaktirajte nas

Naši proizvodi

Naši proizvodi

Kontaktirajte nas

Sve upite i narudžbe možete predati putem sljedeće web forme.